Cadeau

Voor een leuk en origineel cadeau ben je bij ons aan het juiste adres! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk thee- of koffiepakket? Of gaat de voorkeur meer uit naar hartige delicatessen? Ook op creatief gebied zijn er voldoende cadeau mogelijkheden verkrijgbaar. Er staat als service altijd een tafel vol met kant en klare caeaupakketen om snel een makkelijk een keuze te kunnen maken. Maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om zelf een pakket samen te stellen! Wij helpen daar uiteraard graag bij. Cadeaupakketten op de tafel zijn er al vanaf € 2,95, dus er is echt voor elk wat wils.

Al onze cadeautjes worden met veel zorg en liefde ingepakt en zo voorzien van een mooie strik of krul, welke worden aangepast aan het seizoen.

 

BLOND Amsterdam

We verkopen ook een groot assortiment van BLOND Amsterdam.

Zo hebben we onder andere het complete 'Cup of Blond' asortiment, maar ook hebben we verschillende Blond sieraden, het complete taarten thema en vele andere artikelen van dit leuke en vrolijke merk.

Ook erg leuk! We hebben ook alle soorten Tea-Cards van Blond. Hiermee stuur je een zak Blond thee als wenskaart. De zak is gevuld met 22 piramidevormige theezakjes. Op de voorkant staat een leuke Blond illustratie en de achterkant is beschrijfbaar.

 

ZAK! Design

Serviesgoed van zak! is opvallend, kleurrijk en is gemaakt van 100% melamine en daarom bijzonder sterk. Zak komt steeds met leuke nieuwe producten. Zakdesigns servies is ook zeer geschikt als kampeerservies, barbecueservies of voor de picknick. Mix and match de vrolijke kleuren en stel uw ideale set samen voor binnen en buiten.


Qdo

Het Deense merk QDO is een nieuw en uniek concept voor de trendy klanten, en HET nieuwe merk op het gebied van koffie en thee. Je kunt de producten het best omschrijven als kleurrijk, toegankelijk, fris en jong. Daarnaast maken ze een belevenis van het dagelijkse kopje koffie of thee.

QDO heeft alles op het gebied van koffie en thee accessoires. Zoals mooie diverse trendy theepotten en verschillende soorten thee infusers.


E My

Dit merk anticipeert zich op trends in design. Ze laten zich inspireren door alles wat nieuw en interessant is in de wereld. Een cadeautje van E My is zowel leuk om te geven als om te krijgen.

 

Kraamcadeautjes

Naast de vele verschillende cadeautjes welke voor verschillende gelegenheden gegeven kunnen worden bieden we ook verschillende soorten kraamcadeautjes. Zo verkopen we een groot deel van het bekende assortiment van Pauline Oud, maar ook vele andere steeds wisselende artikelen als voorleesboekjes, sokjes, rompertjes, slabbertjes, knuffels etc. Ook staan er altijd een aantal wisselende cadeaupakketten ter inspiratie voor u klaar.

    

Op zoek naar een orgineel kraamcadeau? We maken ook vele verschillende luiercreaties op maat, zoals bijvoorbeeld deze luierdriewieler. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld; een baby van luiers, een treinwagon, een wiegje, een kinderwagentje en natuurlijk vele varianties van luiertaarten. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u creatief? We verkopen ook verschillende materialen om zelf thuis aan de slag te gaan!