Creatief

Een grote hoek van de winkel staat vol met creatieve materialen. We volgen de trends op dit gebied.

Een grote rage is het haken met Hoooked Zpagetti. Dit is een grote bol met repen tricot, die afkomstig zijn uit de kledingindustrie. De kleuren zijn hierdoor dus up to date! Omdat het materiaal vrij dik is, heb je snel resultaat op brei- of haaknaalden nummer 12. Erg leuk voor tasjes, kussens of een poef. Op het internet zijn veel gratis patronen te vinden. In een starterspakket zit Hoooked Zpagetti, een haaknaald en een patroon om een tasje te maken. Heel handig!

Wat groot en klein leuk vinden is Decopatch. Met dit flinterdunne, maar toch sterke papier kun je alles beplakken. Er zijn speciaal hiervoor allerlei dierfiguren te koop, maar een oude stoel of bijzettafel (eventueel van de kringloop) zijn ook geweldig om op deze manier op te pimpen.
Met hetzelfde potje kun je het papier oplijmen en het werkstuk aflakken. Een startpakketje met alle benodigdheden is er al voor 5 euro.

Verder is er nog vilt en papier en nog veel meer.......En ook leuke voorbeelden ter inspiratie.
Bekijk de uitdeeltaart maar eens. Ieder kind mag een lolly gevuld met M&M's van de taart pakken.
(en de taart zelf blijft heel en kan gewoon worden bewaard voor een volgende keer)

Regelmatig worden er 's avonds en 's middags workshops gegeven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Op zaterdagmiddag kunnen er bij Lekker Hip kinderfeestjes worden gevierd van 15.00 uur-16.30 uur. Hierbij kan worden gekozen uit verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld 'eetbare kunst', deco patch, of cupcakes decoreren. Na de verjaardag eten we in de zomerperiode na afloop een ijsje bij Toscana en in het winterseizoen maken we onze eigen warme chocolademelk welke gedecoreerd mag worden met slagroom en mini marshmellows. 

Workshops:

Ook geven wij verschillende soorten workshops in zowel het Deco-Patch als het haken met de Hoooked Zpagetti. Kom gerust eens langs in onze winkel om een kijkje te nemen naar de vele voorbeelden. Of vraag vrijblijvend informatie aan via de mail.

Naast de workshops voor volwassenen verzorgen wij ook speciale kinderworkshops en verjaardagsfeestjes.